NY Rangers - Ottawa Senators

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Anderson (probable)

NY Rangers som hade en tveksam start på säsongen kom igång rejält under november och hade 6 raka vinster innan den bröts Chicago Blackhawks där man föll med 6-3. Man reste vidare och senast gästade man Columbus Blue Jackets där det också blev förlust med 2-0. En match där jag tyckte man skapade mycket målchanser men en viss Bobrovsky spelade fenomenalt. Henrik Lundqvist spelade även han riktigt bra och känslan säger att Henkes form är på väg efter att ha varit väldigt ifrågasatt i början av säsongen. Nu återvänder Rangers hem till MSG där man har chans komma tillbaka till vinnarspåret.

Ottawa Senators har två raka förluster efter att man 3-1 förlorat mot Pittsburgh Penguins, och senast följt upp med att förlora mot ligans kanske sämsta lag i Arizona Coyotes med 3-2 efter förlängning. Trots två ledningar med 1-0 samt 2-1 i matchen kunde man inte utnyttja detta och Anthony Duclair gjorde 2-2 i mitten av tredje perioden och tog matchen till övertid. Väl där fullbordade Duclair sitt hattrick då han efter 1.23 avgjorde med sitt 3e mål för matchen.

Inför nattens match känns det relativt öppen, men jag måste hålla Rangers som favoriter. Ottawa Senators är väl medvetna om att Rangers har en riktigt bra offensiv och speciellt på hemmais brukar man trycka gasen i botten. Därav valde man alltså att vila sin förstamålvakt Craig Anderson till nattens match och han bör vara 100% om det ska bli vinst här för Sens. Henrik Lundqvist såg stabilt ut mot Jackets även om det blev förlust och jag tror vi kommer få en match där Sens kommer vara noga med att inte gå bort sig och bjuda Rangers på farliga målchanser.

Vi får en ovanligt hög lina här på underspelet och jag tycker det är spelvärt.

Jag kommer därför spela

Match: NY Rangers - Ottawa Senators
Spel: Under 6.5 mål (inklusive övertid och straffar)
Odds: 1.79
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!
This is the stats tab
This is the post tip