Returmöte mellan NY Rangers och Ottawa som möttes så sent som natten till torsdag där Ottawa fick se sig besegrade på hemmaplan , och här tror jag återigen NY Rangers är starkast.

NY Rangers vann som bekant senast mot just Ottawa med 1-3, och då var det bortais. Nu är det istället omvända roller då man agerar värdar.
I segermatchen vaktade Halak kassen och han gjorde det riktigt bra då han stod för en del fina parader. Här lär dock Shesterkin vara tillbaka i spel efter att fått vila senast, och det är en målvakt som håller en klart högre nivå då han bland annat i grundserien i fjol hade makalösa 93.47% i räddningsprocent.

Man kunde även vinna utan att spelare som Panarin och Fox hamnade i poängprotokollet, vilket även visar att det finns en okej bredd i laget, och de lär vilja visa klart mer här. Utöver dem så har man Kreider, Zibanejad och Trocheck i laget, så det finns bra klass offensivt, och man bör återigen kunna såra Ottawas tveksamma defensiv.

Ottawa skapade en hel del chanser senast men man hade inte effektiviteten samtidigt som Halak var bra i kassen. Innan dess tog man två raka segrar där man visade att det finns bra kvalitet offensivt i spelare som Tkachuk, Stutzle, Giroux och Batherson för att nämna några, så offensivt faller man inte.

Bakåt har man Chabot som är en riktigt bra back, men det är just defensivt man ser bleka ut samtidigt som målvaktssidan inte alls är på samma nivå som motståndarna, något jag tror blir avgörande här.
Saknas gör Norris och Bernard-Docker.

NY Rangers vann det senaste mötet på bortais och här ska man ses med goda möjligheter att följa upp med en ny seger då man i grunden är ett bättre lag än Ottawa samtidigt som man är skadefria, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Confirmed) - Talbot (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip