New York Rangers - Philadelphia Flyers

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Elliot (probable)

New York Rangers föll senast mot Pittsburgh Penguins i en viktig divisionsmatch med 5-2 och laget tappade därmed sin sista wild card plats och nu står laget på 3 raka förluster. Matchen mot Penguins började väldigt bra där man trots ett tidigt underläge i matchen kom tillbaka och gjorde två snabba mål innan första perioden var slut inom loppet av 4 minuter. En bra känsla för Rangers som spelmässigt var sämre men var effektiva. Dock tog Pens över matchen totalt från andra perioden och deras tålamod betalade sig när man höjde tempot och vann tillslut klart med 5-2.

Philadelphia Flyers är inne i ett bra flow med 4 raka vinster efter att man senast slog New Jersey Devils, första matchen on the road efter en stark hemmasvit mot 3 raka segrar. Matchen mot Devils kändes som en tuff match för Flyers som även hamnade i underläge med 1-0 och 2-1. Men ett Flyers i bra flow hittade sina lägen tillslut och var effektiva och vände matchen i slutet av andra och början av tredje perioden och man kunde tillslut vinna komfortabelt med 5-3.

I natt gästar Flyers detta Rangers som är pressat. Detta är ett nytt divisionsmöte för Rangers och en riktigt viktig sådan. Båda lagen spelar i tuffa metropolitan division och med tanke på att det endast skiljer 1 poäng mellan lagen kommer detta vara en otroligt viktig match, speciellt för Rangers som har hemmaisfördelen. Historiskt sett har Rangers alltid haft bra koll på Flyers och vunnit 6/7 senaste inbördes mötena. Henrik Lundqvist som hade en liten svagare match mot Penguins brukar alltid studsa tillbaka starkt i dessa möten och har helt ok stats mot Flyers med ett record på 34-14-4 i sin karriär.

Jag tror hemmais där Rangers varit riktigt starka i år med ett record 15-8-3 väger över här och jag tycker vi får ett helt okej odds på hemmaseger och spelar därför

Match: New York Rangers - Philadelphia Flyers
Spel: 1 money line
Odds: 1.88
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip