Topplaget NY Rangers tar emot Philadelphia hemma i Madison Square Garden, och här tror jag inte gästerna har mycket att sätta emot.

NY Rangers toppar conferencen före Florida, Carolina och Boston som samtliga jagar en poäng bakom, och ska man plocka förstaplatsen så krävs det nog att man vinner en hel del av resterande matcher som är kvar.
På slutet har man just slagit Boston med 2-5 och nu senast Florida med 4-3 efter straffar, så trots tufft motstånd har man kunnat vinna fyra av de fem senaste matcherna.

På hemmais är man ruggigt starka med 25 segrar efter 34 matcher, så det är ingen enkel uppgift att åka möta NY Rangers på bortaplan.
Man har dessutom en riktigt bra trupp med Zibanejad, Kreider, Fox, Panarin och Trocheck, så jämför med gästerna är man en klass bättre, något jag tror man kliver ut och visar här.
Chytil, Lindgren, Wheeler och Trouba saknas samtidigt som Gustafsson är dtd.

Philadelphia inte tillräckligt bra

Philadelphia har gjort en stark säsong och att man ligger på slutspelsplats är imponerande med tanke på förväntningarna inför säsongen.
Man blandar och ger en hel del i prestationerna, men ser man på bortaspelet sista tiden så har man bara tagit två segrar de nio senaste, vilket helt klart är ett frågetecken inför denna matchen.

Med Hart borta så har man en målvaktssida med Sandström och Ersson, en målvaktssida som inte är lika bra som hemmalagets duo Shesterkin och Quick.
Truppen håller inte den samma nivå överlag även om spelare som Konecky och Tippett är pålitliga poängplockare, och här är känslan att man är numret mindre än hemmalaget.
Drysdale, Hart, Ristolainen och Seeler förväntas alla missa matchen.

Klass, målvaktssidan och hemmaplan är faktorer som talar för att det blir NY Rangers som går segrande här, och jag går på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Ersson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip