Starka NY Rangers tar emot ett San José som fortsatt jagar sin första seger, en seger som dock knappast kommer i Madison Square Garden.

NY Rangers har öppnat säsongen på ett klart bra sätt då man efter fyra matcher tagit tre segrar, och på hemmais har man vunnit båda sina matcher.
Ser man till motståndet så har man bland annat slagit Tampa Bay och Minnesota där man slog de sistnämnda med 3-7, vilket är starka papper.
Förlusten kom mot Winnipeg på bortais, men där ställde man Halak i kassen, och hittills har Shesterkin vunnit samtliga matcher.

Man har två glödheta stjärnor i Zibanejad och Panarin som båda stod för fyra poäng i matchen senast, och totalt sett har de gjort åtta respektive tio poäng.
Förutom de två samt en superstjärna i kassen finns det bra spelare i Fox. Kreider, Trocheck och Lafreniere, och med tanke på hur man presterat hittills så har jag svårt att se att man inte skulle vinna mot ett svagt San José.
Kravtsov är tveksam inför matchen.

San José har hunnit med att göra fem matcher hittills varav två av matcherna spelats mot Nashville i Prag.
Det har dock inte blivit några framgångar då man förlorat samtliga matcher och i de två senaste matcherna har man förlorat med tre puckar, och senast mot NY Islanders stod man för en svag insats.

Man har en rätt svag målvaktssida samtidigt som man förutom Karlsson och Vlasic ser bleka ut defensivt.
Framåt finns det en del spetsspelare i Hertl, Couture och Meier, men de får dra ett alldeles för tungt lass framåt, så överlag är truppen svag, och det lär bli en tuff säsong för laget.
Knyzhov saknas samtidigt som Nutivaara förväntas missa matchen.

NY Rangers är ett klart bättre lag än gästerna och med tanke på hur San José sett ut inledningsvis så är det inte mycket som talar för att man går ut och vinner i Madison Square Garden, och i mina ögon ska hemmalaget ses med stor chans att ro matchen i hamn.

Shesterkin (Unconfirmed) - Remier (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip