Kvällsmatch i NHL under söndagen när NY Rangers tar emot Seattle Kraken, och här bör hemmalaget ha bra chanser att studsa tillbaka efter två raka nederlag.

NY Rangers kommer närmast från en 2-3 förlust mot tunga Minnesota där man tappade en 2-0 ledning efter den första perioden. Detta var lagets andra raka förlust då man innan dess fick stryk av Columbus, och det trots att man skapade klart flest chanser i matchen.
Nu är det hemmamatch precis som senast och trots förlusten senast så har man gjort det väldigt bra med 13 segrar på 19 matcher, och man har inför denna matchen vunnit fem av de sex senaste på hemmais, och då har man slagit lag som Tampa Bay och Toronto.

Man har ett tungt avbräck inför matchen då Adam Fox saknas, och han har varit otroligt bra denna säsongen.
Det finns dock bra spelare i laget i form av Panarin, Zibanejad, Kreider och Strome, och nu när man möter klart beskedligare motstånd än senast så bör man kunna avfärda gästerna.
Utöver Fox så förväntas Blais, Nemeth och Kakko missa matchen samtidigt som Chytil är tveksam.

Seattle är nästjumbo i conferencen då man bara har Arizona bakom sig.
På slutet har man tagit en del segrar då man vunnit fyra av de sex senaste matcherna, vilket är ett bra facit, men då har fem av matcherna spelats på hemmais.
Nu senast tog man en bortaseger mot Pittsburgh med 1-2 efter förlängning, och det var framförallt i den tredje perioden man spelade riktigt bra.

Bortaspelet har dock inte varit någon höjdare då man enbart segrat i fem av 18 matcher, och det är siffror som knappast imponerar.
Laget tillhör också ett av de svagare i ligan även om det finns namn som Eberle, Gourde och McCann, och man är helt enkelt inte lika bra som värdarna.
Tanev och Schwartz förväntas missa matchen samtidigt som Oleksiak och Soucy är tveksamma.

Seattle har haft en tung säsong hittills och det är inget som överraskar då laget tillhör de svagare i ligan och här möter man ett bra NY Rangers som trivs bra på hemmais, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT