NY Rangers jagar sin fjärde raka seger när man gästas av Seattle natten mot lördag, och i mina ögon är segerchansen god.

NY Rangers kommer från tre raka segrar där man slagit Vegas, Calgary och Vancouver, så det har varit rätt bra motstånd. Nu senast mot Vancouver blev det 4-3 och visserligen var det kanske inte den bästa matchen denna säsongen, men det var starkt att vinna.

Inför denna matchen har det hänt en del då man plockat in Vladimir Tarasenko från St Louis, en riktigt bra trade då man spetsar till laget rejält.
Han förväntas ta plats med Panarin och Zibanejad i en sylvass kedja, och då man där bakom har Trocheck, Kreider och Fox så ska man ha goda segerchanser då man samtidigt ser ut att ha full trupp att tillgå.

Seattle kommer närmast från en 3-1 förlust mot NJ Devils där specialteams blev avgörande då hemmalaget gjorde två av sina mål i powerplay. Det var en match som spelades natten mot fredag, vilket betyder att man är b2b, vilket är ett klart minus. Innan dess blev det en 4-0 förlust mot NY Islanders, så resultaten har inte gått vägen efter Allstar-uppehållet.

Ser man till säsongen i stort så har man varit en stor positivt överraskning då man ligger på en fin fjärdeplats i conferencen, så kvalitet finns absolut i truppen.
Man har dock en tung skada på André Burakovsky som stör då han är lagets bästa poängplockare, och med tanke på det samt att man är b2b så tror jag denna uppgiften blir för tuff.

Shesterkin (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip