I Madison Square Garden jagar NY Rangers en ny seger, och när gästade Seattle kommer på besök ska man ses med goda chanser.

NY Rangers lyckades bryta en fyra matcher lång förlustsvit senast då man vann med 2-1 hemma mot Washington. Det var kanske inte den bästa matchen man gjort under säsongen, men en seger som lär gett en del självförtroende.

Nu är det ny match på hemmais och till denna matchen har man fått några dagar att pusta ut.
Panarin, Zibanejad, Kredier och Fox är även några av stjärnorna i laget, så kvalitet finns det gott om, och inför hemmapubliken ska man kunna följa upp med en ny seger.
Chytil och Pitlick förväntas missa matchen.

Skadeläget påverkar gästerna

Nio matcher slutade Seattles segersvit på, en imponerande siffra. Senast blev det dock 3-0 i baken mot Pittsburgh, och i matchen spelade man inte lika bra som hemmalaget. Nu väntar en ny tuff match, och man behöver komma upp i betydligt högre nivå.

I matchen senast saknades även tunga pjäser som Burakovsky, Beniers och Dunn, spelare som är dtd, och skulle de saknas här blir det givetvis ännu tuffare. Utöver dem saknas Bellemare och Grubauer, och trots den fina formen på slutet är känslan att man åker på en ny förlust här.

NY Rangers kommer betydligt mer utvilade till matchen och med tanke på spetsen i truppen så tror jag man visar sig starkast, och jag går på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Driedger (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip