New York Rangers - Tampa Bay Lightning

Goalies: Pavelec (confirmed) vs Domingue (probable)

Intressant match nu i natt när NY Rangers gästas av Tampa Bay Lightning.

NY Rangers säsong tror jag vi alla kan sammanfatta väldigt snabbt. Det är ett misslyckande och laget har verkligen inte varit sig lika och kommer missa slutspelet år. Laget har i och med detta börjar omorganisera hela laget och man är just nu ett väldigt tunt lag. Man står på två raka förutser efter att man föll senast mot Washington Capitals med 3-2 efter övertid. En match där Rangers spelade helt okej och kanske förtjänade en vinst. Det ska läggas till att Henrik Lundqvist var riktigt bra och att Caps roterade in några yngre spelare i laget, men Rangers gjorde det helt okej.

Tampa Bay Lightning som jag hyllat hela säsongen har oväntat åkt på ett litet bakslag. Även om laget är klar för slutspel så har man väldigt otippat tappat förstaplaceringen i Atlantic Division då man föll mot Boston Bruins igår med 4-2 och det är just Bruins som tagit över ledningen. Detta såg man verkligen inte komma för någon månad sen då Tampa ångade på och var överlägsna i Eastern Conference. Enligt mig tycker jag laget sett betydligt mer svajigt senaste veckan och det kan absolut bero på att man förbereder sig inför slutspelet. Men hur som helst har laget åkt på 3 raka förutser vilket är väldigt ovanligt för topplaget. Förluster mot New Jersey, Arizona och senast Boston igår gör att man behöver vinna i natt för att återta ledningen i Eastern Conference.

Tampa Bay är ett betydligt bättre hockeylag än vad NY Rangers är, det tror jag de flesta som följer ligan är överrens om, men i natt tror jag det kan bli en ny tuff match att vänta. Detta på grund av att Tampa är B2B i natt. NY Rangers gjorde i mina ögon en bra match mot Caps senast och kunde lika gärna vunnit. Dock kommer man idag ställa sin andramålvakt Ondrej Pavelec i mål samtidigt som Tampa förväntas starta Louis Domingue. I mina ögon har vi två relativt svaga målvakt i vardera lag. Lägg där till att Tampa borde vilja damma av detta Rangers för att återta ledningen i Easter gör att jag ser stor chans att de gör ett par mål. Och med Rangers senast insats borde man kunna ta med bra spel på hemmais och hot Domingue. Detta gör att jag ser nattens bästa spel i att vi får mycket mål i matchen då båda lagen har offensiva kvalitéer. Nattens spel blir därför

Match: NY Rangers - Tampa Bay Lightning
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.72
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip