Efter två inledande segrar har NY Rangers åkt på två raka nederlag mot Tampa Bay, vilket gör att matchserien är helt jämn, och nu väntar en spännande game 5 i Madison Square Garden.

NY Rangers har efter sina två inledande segrar på hemmais har det betydligt tuffare i de två bortamatcherna som varit, och det har även blivit två förluster med 3-2 och 4-1. I 3-2 förlusten var man dock med länge, och avgörandet kom med bara 42 sekunder kvar att spela.
Det positiva nu är att man återigen är tillbaka i Madison Square Garden och det ser jag som ett stort plus då man varit urstarka på hemmais under slutspelet, något som åtta segrar på nio matcher även visar.

Spelare som Zibanejad och Fox har varit väldigt bra under slutspelets gång. Senast kom de dock inte alls till, men det finns skyhög kvalitet, och här bör de vara klart bättre inför hemmapubliken.
Man har även en matchvinnare i målet i form av Shesterkin som kan vinna matcher på egen hand, och även om man kommer med två raka förluster så kan man absolut visa sig starkast här.
Blais förväntas missa matchen samtidigt som Chytil och Strome är tveksamma.

Tampa Bay har efter två raka segrar verkligen satt press på NY Rangers, och man har visat vilken slutspelsrutin som finns i laget.
Nu senast vann man med 4-1 där det egentligen aldrig var något snack då man var det bättre laget.
På bortaplan har man dock förlorat båda sin matcher mot NY Rangers med 6-2 och 3-2, så det är ett starkt hemmalag man möter i ett kokande Madison Square Garden.

Förutom slutspelsrutin så har laget en bra trupp med namn som Stamkos, Hedman, Kucherov och Killorn. Den sistnämnda har dock haft ett tungt slutspel då han bara gjort fyra poäng, vilket inte alls är godkänt. Något som också oroar är skadan på Brayden Point då han fortfarande ser ut att saknas, så det är ett tungt avbräck även om man visat att man kan vinka utan honom.
I övrigt är Perry ett frågetecken.

Tampa Bay har efter två raka segrar ett mentalt övertag på NY Rangers. Att komma till ett kokande Madison Square Garden är dock ingen enkel uppgift, något vi fått se tidigare i matchserien, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip