Hett möte väntar i NHL när NY Rangers tar emot Tampa Bay, och jag tror inte på något målkalas.

NY Rangers kommer från en fin insats mot Washington där man vann med 2-5, och det var egentligen inget snack om saken.
Efter en fin säsong är man klara för slutspel men samtidigt då har man möjlighet att plocka någon placering i slutskedet, så man lär
knappast slå av på farten de sista matcherna.

Till denna match förväntas man få tillbaka backen Lindgren som stärker upp defensiven, en defensiv som dock redan håller en bra nivå samtidigt som man har en toppmålvakt i Shesterkin.
Stjärnan Patrick Kane var inte med och tränade inför matchen och det är inte omöjligt att han vilar då han har problem med en höft. Man har dock en bra offensiv utan honom, men man möter ett Tampa Bay som normalt sett inte blöder defensivt, och man lär knappast ösa in mål.

Tampa Bay starka defensivt på slutet

Tampa Bay är även klara för slutspel och man kommer med tre raka segrar i bagaget. På dessa matcher har man släppt in ett mål, så målvakten Vasilevski har verkligen sett bra ut, och sannolikt vaktar han kassen även här.
Det har heller inte varit något svagt motstånd man mött då Carolina, Washington och NY Islanders varit motståndare, så man har verkligen imponerat.

Bortaspelet har inte varit någon höjdare under säsongen då bara 37 av de 96 inspelade poängen kommit på resande fot.
Som sagt har dock både defensiven och målvaktsspelet sett bättre ut på slutet och sett till säsongens två tidigare möten har det inte varit några målkalas, och känslan är att det återigen bjuds på få mål i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: Under 5,5 mål och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip