Bara två matcher i NHL inatt. Jag har dock hittat ett intressant spel i matchen mellan NY Rangers - Toronto, häng med.

NY Rangers kommer från en 3-5 förlust hemma mot Dallas. Man gjorde en bra match spelmässigt men straffades hårt på de lägen Dallas hade.
Man gjorde själva samtliga tre mål i powerplay, så där visade man upp ett bra spel, inte konstigt med spelare som Zibanejad och Panarin i laget.
Innan dess hade man två raka segrar mot Detroit, två väntade segrar.
Nu är det Madison Square Garden som gäller och där har man spelat bra på slutet och tagit sex segrar de nio senaste matcherna.
Skadeläget är även det ljust och det ska bara vara Kreider som är tveksam.

Toronto såg ut att gå mot en seger senast då man hade 3-1 tidigt i tredje perioden. Man tappade dock matchen när man släppte in fyra mål i sista perioden, så kollapsen var ett faktum. Andersen fick lämna kassen efter första perioden och in kom Hutchinson, och det är en rejäl försvagning som också var en del av förklaringen till tappet.
Nu ska han vakta kassen även i denna matchen och då tycker jag att man är sårbara i matchen.
Skadelistan är längre än hos hemmalaget då man saknar spelare som just Andersen samt Rielly och Mikheyev.

Här tycker jag att hemmalaget ska ha bra chanser att få med sig poäng i matchen, och jag väljer således att gå på en dubbelchans här.

Shestyorkin (Confirmed) - Hutchinson (Confirmed)

Speltips: 1X och jag investerar 1u // TT