Mika Zibanejads NY Rangers tar emot Elias Petterssons Vancouver natten till torsdag, och här tror jag hemmalaget drar det längsta strået.

NY Rangers kommer från två raka segrar där man näst senast slog Vegas med 4-1 efter en stark insats. Nu senast besegrade man Calgary med 5-4 efter förlängning, vilket var starkt då man ställde reservmålvakten Halak i kassen.
Nu förväntas Shesterkin vara tillbaka vilket är ett klart plus då han tillhör en av ligans bästa målvakter, och samtidigt är motståndet inte alls lika starkt som på slutet.

I laget finns bland annat namn som Zibanejad, Fox, Kreider, Panarin och Trocheck för att nämna några, så det finns bra kvalitet i truppen samtidigt som skadeläget bra då man förväntas ha full trupp till matchen.

Vancouver ligger på en tolfteplats i sin conference och man är en bit från slutspelsplats, och min känsla är att det kommer bli för tufft att nå.
Nu senast fick man med sig en poäng i mötet med NJ Devils då man hämtade upp ett 4-1 underläge, och man gjorde en helt klart godkänd insats. Man visade dock fortsatt upp ett tveksamt defensiv spel, något man även sett under hela säsongen.

Man har gjort sig av med kaptenen Bo Horvat då man trejdade bort honom till NY Islanders och in i truppen fick man Raty och Beauvillier. I mina ögon försvagade det truppen betydligt då man tappade en ledande center som gjorde 31 mål för laget under säsongen, och även om Petterson, Miller och Boeser finns kvar så är känslan att man får det för tufft här, speciellt då Poolman, Pearson, Mikheyev, Lockwood och Demko förväntas missa matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Delia (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip