New York Rangers - Vegas Golden Knights

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Lagace (probable)

New York Rangers ställs i natt mot Vegas Golden Knights och söker en vinst efter att laget förlorat i en hawaiimatch mot Montreal Canadiens senast med 5-4. Rangers som inlett den här säsongen oerhört svagt med en speciellt dålig defensiv har en relativt lämplig uppgift i natt när B2B Vegas med stora målvaktsproblem gästar. Senast mot Habs så fick Henrik Lundqvist stå åt sidan åt Ondrej Pavelec som hade en svag natt. Pavelec släppte in hela 3 mål i första perioden och satte Rangers i en tuff sitts från första början. Rangers spelade dock upp sig i andra halvan av matchen och kom tillbaka till 4-4 innan Philip Danault avgjorde matchen med ca 10 min kvar av tredje perioden.

Vegas Golden Knights rekade jag emot igår mot Islanders och likt mitt resonemang blev det kross från Islanders sida. Slutresultatet skrevs till 6-3, men jag ska säga att utfallet kunde blivit annorlunda om Vegas inte åkt på ytterligare en målvaktsskade. Oscar Dansk som lett säsongen med 3 vinster i sina starter efter Subbans skada spelade fantastiskt bra under första perioden, men ådrog alltså sig en skada som ledde till att Maxime Lagace fick göra sin NHL debut. Dock såg han mänsklig ut och det kändes som Vegas luft gick ur efter att man tappat 2-1 till 3-2 i andra perioden. Efter detta bjöd man Islanders på flera frilägen som de tog vara på.

I natt är alltså Vegas B2B när man fortsätter sin roadtrip. Som sagt har Vegas stora målvaktsbeskymmer, och frågan är om Dansk är tillräckligt frisk (verkar vara sträckning) tills i natt. Känslan säger att han borde vila och Lagace startar igen och det är en målvakt som inte kändes speciellt het. På hemmais har Rangers favoritskapet på sig och jag tror man höjer sig i natt och utnyttjar att Vegas är lite trötta. Är inte förvånad om vi får ett liknande resultat i natt som mot Islanders och då tycker jag helt enkelt raka ettan känns bra igen.

Nattens spel blir därför

Match: New York Rangers - Vegas Golden Knights
Spel: 1
Odds: 1.83
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip