Nattmackan denna natt hämtas från Madison Square Garden där Rangers ska ta sig an Washington, och jag tror på bortaseger.

Rangers kommer till denna match med två raka försluter i bagaget. Senast blev det en 4-3 borta mot Florida och innan dess en storförlust med 9-3 mot Tampa Bay. Man ligger i botten av conferencen där man bara har New Jersey och Detroit bakom sig.
Man har gjort sina klart bästa matcher på hemmaplan, så här är det fördel för laget. Man saknar dock fortfarande Zibanejad och Staal som betyder grymt mycket för laget, och här tror jag man lär få en del problem mot ett riktigt offensivt starkt Washington.

Washington har åkt på två försluter senaste fem matcherna efter den fina formtoppen man hade för ett tag sedan. Nu har man dock tagit två raka segrar i rad då man slagit Boston och Anaheim. 5-2 skrevs slutresultatet senast och man ser fortsatt ruskigt bra ut offensivt så spelare som Ovechkin, Kuznetsov och Bäckström levererar.
Man ligger etta i conferencen och på bortaplan har man även sett stabila ut med tio segrar på tolv matcher.
Skadeläget ser bra ut och man saknar inga nyckelspelare.

Med tanke på hur Rangers varit defensivt sista matcherna så tror jag klart mest på gästerna, och jag räknar med att man visar sig starkast i matchen.

Lundqvist (Confirmed) - Holtby (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip