I den avslutade omgången i grundserien tar sig NY Rangers an Washington hemma i Madison Square Garden, och här bör gästerna kunna ställa till med problem för hemmalaget.

NY Rangers har stått för en riktigt bra säsong hittills då man ligger femma i conferencen, vilket är riktigt starkt. Ser man till statistiken på hemmaplan så har det blivit 26 segrar på 40 spelade matcher, något som även det är riktigt bra.
På slutet har det dock blivit tre raka förluster där man nu senast fick stryk med 3-4 mot Montreal, så visst finns det mer att visa.

Det var en hel del spelare som saknades senast då man vilade Zibanejad, Kreider, Fox, Lindgren och Trouba samtidigt som Panarin, Copp, Blais och Motte saknades, och även om man får tillbaka ett par spelare till denna matchen så är känslan att man ändå kan få det tufft.

Washington kommer närmast från en förlust med 5-1 mot NY Islanders där man inte gjorde någon av sina bättre matcher, och det var framförallt ett svagt boxplay som bidrog till förlusten då man släppte in tre av målen i spelformen.
Detta var lagets tredje raka nederlag och fjärde på de fem senaste matcherna, så här lär man vilja vinna och få ett trendbrott inför slutspelet.

Ovechkin som är en av lagets absolut bästa spelare har saknats på slutet och han förväntas missa även denna matchen, något som givetvis är tungt.
Det finns dock en hel del kvalitet i laget i form av Bäckström, Oshie, Kuznetsov, Mantha och Carlson för att nämna några, och här kan man absolut kliva av isen med en seger.
I övrigt är Snively och Hagelin på skadelistan.

NY Rangers kliver in i matchen som favoriter men med tanke på att man vilade spelare senast så kan det återigen vara några spelare borta, och jag är inte alls säker på att man vinner denna matchen då gästerna inte alls är något svagt lag, något som gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Georgiev (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip