Madison Square Garden bjuder på hockey mellan NY Rangers och Washington, och här ska hemmalaget jaga revansch.

NY Rangers tillhör ett av de bättre lagen i ligan vilket man visat under säsongen hittills då man är trea i conferencen, och bara Boston och Florida ligger före.
Nu senast föll man borta mot Washington med 3-2 efter att man tappt en 1-2 ledning inför sista perioden, en oväntad förlust i mina ögon.

I den matchen var det Lindgren mot Quick i kassen och här blir det med största sannolikhet Shesterkin mot Kuemper, en klar fördel för hemmalaget.
Det ska även nämnas att varken Panarin, Zibanejad eller Trocheck hamnade i poängprotokollet senast så de lär vara betydligt hungrigare här inför hemmafansen.
Chytil och Kakko förväntas missa matchen samtidigt som Pitlick är ett frågetecken.

Washington vinner knappast igen

Washington har hittills vunnit hälften av sina 40 matcher vilket är ett klart bra facit då jag kanske inte hade några större förhoppningar inför säsongen,
Nu senast vann man även mot just NY Rangers och här är det returmöte på bortais, så det kommer bli klart tuffare, och i grunden skiljer det en hel del i kvalitet på lagen.

Senast kom varken Bäckström, Milano, Sandin eller Ovechkin till start och i bästa fall får man tillbaka någon gubbe till denna matchen. Det lär knappast göra någon större skillnad då man inte är på samma nivå som hemmalaget samt att man sannolikt ställer Kuemper i kassen, och segern senast tror jag inte man upprepar.

Quick (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip