New York Rangers - Winnipeg Jets


Goalies: Lundqvist (probable) vs Hellebuyck (probable)

New York Rangers säsong har verkligen varit ett misslyckande och man lider aningen med Henrik Lundqvist då hans Ranger inte kommer spela slutspel i år. Laget har redan bytt bort halva laget och man satsar på att bygga om inför nästa säsong. Rangers är 3-6-1 senaste 10 matcherna och man har under hela februari månad sett totalt värdelösa ut. Försvarsspelet är den största bristen och det är inte konstigt då man inte har en speciellt rutinerad backuppsättning. Nu har man även bytt bort sin lagkapten Ryan McDonagh vilket tunnar ur försvaret ännu mer. Dock har Rangers tagit sina 3 vinster på de senaste matcherna man spelat. Vinsten mot Calgary måste man säga var ett rent rån där ENDA anledningen till att man vann var just Henrik Lundqvist. Han räddade 50/51 skott han fick på sig och stod mer eller mindre på huvudet hela matchen. Senast vann man mot Edmonton Oilers med 3-2 vilket var en riktigt fin seger, men Oilers säsong har även den varit ett misslyckade vilket gör att jag inte höjer ögonbrynen speciellt mycket för den vinsten.

Winnipeg Jets däremot är fruktansvärt bra just nu. Laget har varit oerhört stabila denna säsong, speciellt på hemmais. Man står på 7-3-0 senaste 10 matcherna och med 2 raka vinster i ryggen börjar man leta formen inför slutspelet. Man ligger just nu 2a i central division efter svårstoppade Nashville Predators, men Jets känns minst lika farliga som Preds i år. Senast tog man en stark bortaseger mot Carolina Hurricanes där Patrik Laine stod i centrum med hans 2 mål. Andra matchen i rad Laine gör 2 mål i en match och formen på lagets målskyttar är riktigt bra.

Senast dessa två lag möttes vann NY Rangers med 3-1. Detta var en match den 11 Februari och jag minns vilket otroligt rån det var även där. Jets tog ledningen tidigt i matchen och hade flera bud på att utöka, men en viss Lundqvist var anledningen till att man inte fick hål och istället kunde Rangers kontra sönder Jets. Detta är något jag inte ser händer igen då jag tycker Rangers ser tunna ut. Trots 3 raka vinster är detta klasskillnad mellan lagen och jag räknar med ett revanschsuget Jets som inte vill åka på samma match som senast man mötte Rangers. Så länge inte Lundqvist står på huvudet igen i natt så kommer Jets vinna detta. Frågan är bara med hur mycket. Jag säkrar lite och spelar

Update: Mika Zibanejad missar nattens match för Rangers. Stort avbräck.

Match: NY Rangers - Winnipeg Jets
Spel: 2 money line
Odds: 1.65
Insats: 4/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip