Hockey står på schemat denna söndagen och jag kikar närmare på Nybro som gästas av Kristianstad som är klara favoriter i sin serie.

Nybro leder serien efter att man ännu är obesegrade och står på fyra segrar på ordinarie tid samt en på straffar. Man har spelat bra hockey men jag tycker ändå man fått med sig många resultat, så det ser bättre än vad det är. Truppen ser klart intressant ut för en topp fyra placering i ligan, men att kunna hota Kristianstad känns ganska orimligt.

Kristianstad har fyra raka segrar efter den oväntade förlusten i premiären mot Hanhals. Man har vunnit med 10-0, 7-2, 1-9 och 6-3, där senaste matchen vanns mot Vimmerby, ett lag jag håller minst lika högt som Nybro. Man har fått in Johan Skinnars i laget som kommer från Södertälje och hockeyallsvenskan, en kanonvärvning. Han har hunnit med att göra tio poäng hittills och kommit in i laget fint. Sedan tidigare har man Fredrik Hansson i laget, en spelare som gör mycket poäng varje säsong.

Här känns det som bolagen har mer tro på hemmalaget tack vare att man leder ligan, men Kristianstad är bättre och ska åka hem med tre poäng i bagaget.

Speltips: 2 vilket betyder att gästerna måste vinna på ordinarie tid och jag kliver in med 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip