Kvällsmatch ute i Europa, blickarna riktas söderut och Williamhill hänger inte riktigt med när övriga bolag droppar oddsen och då passar jag såklart på!
Matchen handlar om Olomouc som gästas av fjolårsfinalisterna Liberec som vann grundserien på ett fint sätt säsongen 16/17.

Hemmalaget Olomouc åkte på en riktig stjärnsmäll i förra omgången där man torska med hela 10-0 mot Plzen, där man också långa stunder var helt utspelade. Låt säga att Plzen värvat riktigt fint i år och kommer att bli årets uppstickare i ligan.
Bortser man från förra matchen så har man ändå inte övertygat och faktum är att på tre matcher har man bara gjort ett enda mål i spelformen fem mot fem, där övriga tre mål kommit i powerplay. Man har läckt bakåt och 18 insläppta på tre matcher är under all kritik, och det ska bli intressant att se hur man kommer att ta denna matchen efter missräkningen senast.
Man har plockat in David Buc från Ban Bystrica som jag tror kan ta för sig ordentligt i ligan, utöver detta så har man kvar flertalet spelare från förra säsongen .

Gästerna Liberec har tillhört toppen av ligan de senaste säsongerna och man lirar även CHL denna säsong där man faktiskt hunnit med att kryssa mot Växjö, och det är starka papper. Ligan har man öppnat med två segrar och en förlust där de två senaste matcherna varit rätt griniga.
Man har tappat spelare inför säsongen och främst tänker jag på Branko Radivojevic som gått till Dukla Trencin och Radim Simek som försvunnit till San Josés organisation.
Stommen är kvar i laget och man har ersatt bra med Ladislav Smid med över 500 NHL-matcher, samt Martin Bakos från Kunlun Red Stars.
Liberec kommer som vanligt vara med i toppen av tabellen och då man åker och gästar ett stukat Olomouc utan självförtroende så ska segerchansen vara god.

Mitt speltips blir Liberec FT och jag investerar 4u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip