Örebro - Brynäs möts 18.00 och jag tror verkligen att bortalaget kan ha fått lite luft under vingarna nu. Om inte annat tycker jag att oddset är för högt borta mot Örebro som inte imponerar allt för mycket. I skrivande stund erbjuds 2.26 på Brynäs med handicap 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort) och det tycker jag är bra. Spelet tas hos Unibet med en flatinsats.

Örebro kommer till denna match som tabelltia fyra poäng före Brynäs som ligger tolva. Örebro kommer från tre raka förluster, torsk mot Frölunda rätt klart med 3-1 på bortais, överkörda av Rögle med 6-1 och nu senast förlorade man målkalaset mot Färjestad när man föll med 6-4 på hemmais.

Brynäs kommer kommer från två segrar på sina tre senaste matcher och det är ett rejält lyft för Brynäs. Vinster mot Malmö hemma och nu senast Karlskrona borta. Mellan dessa två matcher krigade man till sig en poäng borta mot Linköping. I den senaste matchen fick även Pulashaj och Ikonen göra mål och assistpoäng vilket är oerhört viktigt att få igång den kedjan som måste producera om Brynäs ska kunde vända på den här tunga steken och avancera i SHL.

Lagen har mötts "två" gånger denna säsong. En gång möttes dem på försäsongen, då vann Brynäs (inte så intressant) men sen har dem även mötts i SHL där Brynäs bortaslog Örebro med 2-1.

Brynäs är bättre än Örebro i både powerplay och boxplay så man har en fördel där. Sen tycker jag trots säsongsinledningen att Brynäs är ett bättre lag. Jag tycker nog Brynäs är lite väl stora underdogs i denna fighten.

Match: Örebro - Brynäs
Spel: Brynäs hcp 0
Odds: 2.26
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip