Lördag, det innebär en hel del hockey, hela nio matcher. Det är verkligen synd tycker jag att mer eller mindre alla matcher spelas samma dag och samma tider. På exempelvis tisdagar, torsdagar och lördagar har ofta SHL mer eller mindre full omgång, detta innebär jättehög volym dessa dagar för att nästan inte ha några spel alls de andra dagarna. Dessutom kan man ju max kolla på två matcher samtidigt, så en torsdag när det kanske går åtta matcher kan man endast se två av dem vilket är väldigt tråkigt. Men nu ska jag inte gnälla mer, dem första matcherna spelas idag 16.00 och jag har hittat ett utstickande odds här. Coolbet har satt Djurgården som underdogs, det är den enda sidan vad jag iallafall har sett som satt Djurgården som underdogs. Coolbet är förövrigt ett bra bolag så om ni inte har det så tycker jag ni bör fixa det, ofta utstickande fina odds. Djurgården FT till @2.55 är spelat med 3/5U.

Om man ska se till lagens senaste prestationer så är det inget snack om att Djurgården har varit bättre än Örebro. Djurgården har verkligen fått igång sitt spel och har fem segrar på sina sju senaste matcher. Senast föll man dock hemma mot Färjestad, men Djurgården hade lika gärna kunnat vinna. Djurgårdens form är med andra ord mycket god. Även Örebro har börjat hitta formen något men jag tycker ändå det är stor skillnad på lagen just nu. Örebro har i deras nio senaste matcher lyckats vinna tre matcher, dock har de tre segrarna kommit i de fem senaste mot Leksand, Brynäs och nu senast Luleå. Jag ska inte ta något från Örebro, men de äär tyvärr inte de mest mäktiga segrarna man kan ta. Luleå har mer eller mindre inte ett rätt, Leksand är inte ett så starkt lag, speciellt inte på bortais och vinsten mot Brynäs borta med 4-3 var ett av Brynäs största bottennapp denna säsong, jag såg inte själv matchen med dem som såg den sa att Brynäs var riktigt risiga.

Djurgården har denna säsong ännu inte lyckats göra mål på Örebro i de två matcher som har spelats, men skulle det hända även ikväll kan jag inte tro mina ögon, Djurgården har fått igång sin offsensiv och har en glödhet spelare vid namn Patrik Lundh.

Nej att Djurgården att vinna betalar @2.55 är för högt så den spelar vi utan några konstigheter.

Match: Örebro-Djurgården
Spel: Djurgården FT
Odds: @2.55
Insats: 3/5U
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16.00

Stort GL vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip