SHL är tillbaka och så även jag! Jag kommer att ta ett spel i matchen mellan Örebro och HV71. Spelet blir HV71 att vinna under ordinarie tid till 2.70 gånger pengarna.

Örebro har gjort en fantastiskt fin försäsong inför SHL denna säsong. Fem segrar av sju möjliga har det blivit för närkingarna. Segrarna har kommit mot Leksand, Brynäs, Färjestad, Oskarshamn och DJURGÅRDEN, anledningen till versalerna är att matchen mot Djurgården vann Örebro med hela 10-1. Givetvis ett helt otroligt resultat som man väldigt sällan ser på denna nivån av ishockey. Man ska dock inte dra allt för stora slutsatser av träningsmatcherna innan säsong, då det är väldigt mycket faktorer som spelar in. Men att Örebro gjort en fin försäsong råder det inga tvivel om. Förlusterna under försäsongen har kommit mot Västerås från hockeyallsvenskan och mot just HV71.

HV71 har också stått för en mycket fin försäsong. Förutom en plump mot Växjö så har HV71 under försäsongen gjort rent hus. Sju segrar av åtta möjliga är otroligt starka papper. Samtliga segrar förutom en har kommit under ordinarie tid. Segrarna har kommit mot Frölunda, Örebro, Rögle, Oskarshamn, Linköping, Växjö och Djurgården. Man har totalt gjort 31 mål framåt samtidigt som man släppt in 18 mål. HV71 inledde med en förlust mot Frölunda i den inledande omgången på bortais när man föll med 3-0. Givetvis är man oerhört sugna på att studsa tillbaka direkt genom en seger mot Örebro. HV71 är det bättre laget av dessa och hemmaisfördelen spelar ingen roll nu när publiken saknas. Därför kommer jag spela HV71 att vinna matchen till 2.70 gånger pengarna.

Match: Örebro-HV71
Spel: HV71
Odds: 2.70
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Torsdag 19.00

Stort GL vid rygg!

// @SHLGrinder

This is the stats tab
This is the post tip