Lördagkvällen bjuder på match mellan Örebro och HV71, en match jag tror klart mest på hemmalaget.

Örebro stod för en stark vändning senast mot Timrå då man trots 2-0 i baken efter första perioden vände till 2-3 efter två sena mål. Detta var en match man även ställde andremålvakten Arntzen i målet, och här bör Enroth vara tillbaka.
Nu väntar också hemmais igen och man är ett av ligans bästa hemmalag, så det är ett klart plus.

Brome, Abols och Leino är stjärnor i laget som samtliga klev av isen utan poäng senast i segermatchen, spelare som lär gå ut och göra en riktigt bra match, och sett till säsongen har man visat klart mer än gästerna.

HV71 gick en match mot Frölunda under fredagen, en match man även vann med 6-3. Visst gjorde man en bra match, men Dichow i gästernas kasse hade ingen bra kväll då ett par av målen inte kändes otagbara.
Nu väntar match knappa dygnet senare, en match som även spelas på bortais, och även om resan inte är överdrivet lång så känns det som ett klart minus att spela såhär tätt inpå.

Ser man på spelet på resande fot så har inte det imponerat då det bara blivit fyra segrar efter 17 matcher samtidigt som man kommer med sex raka bortaförluster, så det känns som det är alldeles för många minus för att man ska kunna störa Örebro i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip