Fördel gästerna i denna matchserie mellan Örebro och Luleå då man har 1-2 i matcher, och här ska man i mina ögon ha bra chans att utöka till 1-3 i matcher.

Hittills har det blivit hemmasegrar i denna matchserie då man förlorat två bortamatcher samt vann hemma med 2-1 efter övertid då Larsson avgjorde.
Nu senast blev det förlust med 3-1 och det i en match det stod 1-1 med bara 6.38 kvar att spela, men man kunde inte stå emot matchen ut.
Här är man tillbaka på i Behrn Arena och det är ett klart plus då man gjort sina klart bästa insatser på hemmais.

Spelare som Abols, Kovacs, Öberg och Ebert finns i laget och samtliga håller en riktigt hög nivå. Det ryktas dock att Kovacs eventuellt petas i denna matchen, men det återstår att se.
Den förstnämnda har imponerat klart mest i slutspelet då han på sex matcher gjort nio poäng, men trots att det finns en bra kvalitet i laget så är känslan att man får det tufft mot ett väldigt vasst motstånd.

Luleå tog tillbaka ledningen i matchserien senast då man vann med 3-1, och det efter att Brännström gjort det viktiga 2-1 målet i mitten av den sista perioden.
Nu vänder det tillbaka för match i Behrn Arena men under säsongen har man visat att man även behärskar att spela på bortais då man tog flest poäng av samtliga lag i grundserien.

Kikar man på laget så finns det en riktigt stark målvaktssida i Lassinatti och Wallstedt där den förstnämnda fått förtroendet i slutspelet, och han har sett riktigt bra ut.
Defensivt finns det flera skickliga spelare, men en spelare som överraskat är Engsund som gjort nio mål under säsongen, och det är fler än han gjort i de fyra senaste säsongerna.
Framåt har man spelgeniet Omark samt Andreasson som gjort sex respektive fem poäng hittills i slutspelet och det är en duo som är riktigt giftig framåt, och överlag är man ett bättre lag än värdarna.

För Örebros del är det ett plus att man får spela på hemmais, men att man ska vara favoriter mot ett av ligans absolut bästa lag som även trivs ypperligt på resande fot tycker jag är fel, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip