Speltips: Örebro - Mora

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-12 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.86
Tips: 1
Spela på Speltips Valencia - Barcelona
Världens största bettingsajt! Spela ansvarsfullt, 18+
Ett Örebro som har varit mycket fina mot slutet tar emot ett skadedrabbat Mora. Hemmasegern betalar 1.86 och den måste spelas med en flatinsats hos bet365.

Örebro har verkligen börjat säsongen starkt. Hittills fyra vinster och tre förluster, samtliga matcher man har spelat har mer eller mindre varit jämna oavsett om man har mött storlag på bortais så har man ändå stått upp bra. I dem matcherna jag har sett så har man inte haft spelet och oftast förlorat skotten mot mål. Men man har hela tiden spelat smart, gjort ett grymt jobb bakåt, varit beslutsamma och skarpa framåt samt haft ett otroligt bra målvaktsspel. Nu kommer Örebro från tre MYCKET starka vinster mot Linköping x2 samt Malmö nu senast på bortais. Örebro har dessutom inte alls fått till sitt powerplay, det har dock börjat lossna mer och mer på slutet så där har man dessutom mer att ta av, det gör att man imponeras ännu mer av dem resultaten dem har presterat hittills. Örebros defensiv har som sagt varit bra, inte alls många insläppta mål hittills och målvaksspelet har varit outstanding. Jag var inne tidigare på att Örebro har varit smarta, man har inte dragit på sig mycket utvisningar alls hittills och det är också en viktig detalj för att vinna matcher. Idag möter man ett Mora som har varit riktigt vassa i powerplay så det gäller att hålla huvudena kalla även ikväll. Örebro har gjort riktiga krigarinsatser på slutet och det finns ingen anledning att dem skulle sluta med det ikväll när Mora står på andra sidan. Jag tycker Örebro ska vara större favoriter än vad man är.

Mora kommer från en mycket chockerande seger där man slog HV71 med 5-3 på hemmais. Men det är nog något sådant som krävs för Mora just nu för att man ska vinna matcher, alltså att man gör fem mål typ. Man är riktigt skadedrabbade på backsidan och hade det egentligen mycket tufft mot HV71. Mora förlorade skotten med 24-50 mot HV71 (om man räknar in även skott utanför mål) så att man vann matchen var både märkligt och kanske orättvist? Ikväll möter man ett starkt Örebroförsvar och jag tror verkligen inte man kommer göra många mål, med andra ord måste defensiven stämma och det har jag svårt att se att den ska göra. Bortaspelet har dessutom varit brutalt dåligt. Man inledde starkt med att nypa en poäng borta mot Frölunda i den första omgången sen har det varit mörka papper. Bortaförluster mot Karlskrona 3-0, Färjestad 4-1 och Växjö 5-2. Man har alltså tagit en poäng borta på fyra matcher och blivit överkörda målmässigt dessutom. Mora har dessutom förlorat skotten i alla dessa möten. Ett Mora på bortais med en skadedrabbad trupp mot ett Örebro med riktigt bra form och GO i laget blir tufft. Raka ettan till 1.86 hos bet365 känns bra.

Match: Örebro - Mora
Spel: Örebro
Odds: 1.86
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Örebro - Mora
Spela på Speltips Örebro - Mora
SHL-Grinder - 12 Oktober 2017 - 15:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  Vegas - San Jose
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Under 5,5 mål
1.60
15:30  Nadal - Klizan
Tennis - ATP Barcelona - Över 19,5
3.05
19:00  AIK - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - AIK HT/FT
2.06
19:00  GAIS - Gefle
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -0,5
1.69
20:45  Fulham - Sunderland
Fotboll - Championship - 1 & håller nollan
2.20
16:30  Vinnare Ekstraliga Polen
Fotboll - Ekstraliga - Wlokniarz Czestochowa
11.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar