Örebro möter Mora under lördagen med matchstart 15.15. Jag anser att hemmalaget är alldeles för stora favoriter i denna batalj. Jag kommer spela Mora till 3.85 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe med en flatinsats.

För det första ligger Örebro tre poäng efter Mora i tabellen. Således ligger all press på Örebro i denna match om man vill komma ifrån det negativa sträcket.

Örebro har haft det riktigt jobbigt den senaste tiden med tre raka förluster. I sin senaste match borta mot Linköping med 3-0, men kunde inte förvalta den ledningen och föll med 5-4 efter OT. Det kan inte kännas speciellt bra i Örebrolägret efter att ha tappat en sån ledning i ett så oerhört viktigt skede av tabellen för deras del. Att man dessutom ligger under sträcket är inget som underlättar i en sån här match mot Mora.

Mora har till skillnad mot Örebro verkligen levererat under den senaste tiden. Tre segrar i sina fyra senaste matcher är ett oerhört bra och viktigt poängsnitt för Mora. Denna poängskörd har som sagt även byggt för att man nu ligger på "säker" mark.

Mora har sett betydligt hetare ut än Örebro den senaste tiden och det skulle verkligen inte förvåna mig om Mora skulle kunna vinna denna matchen. Att man får 3.85 på ett hett Mora på ett Örebro under press kan jag inte alls köpa. Jag anser att det finns mycket värde på Mora. Personligen tar jag alla priser över 3.50 på bortalaget.

Match: Örebro - Mora
Spel: Mora
Odds: 3.85
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip