Dags för match mellan Örebro och Oskarshamn. Jag tror inte det är helt omöjligt att vi får se en riktigt praktskräll här, Jag kommer därför att spela Oskarshamn att vinna matcher inklusive förlängning/straffar. 888sport , Unibet och Casumo erbjuder 3.80 gånger pengarna på att Oskarshamn vinner matchen moneyline och det tycker jag är värt att spela med en flat. Väldigt hög varians såklart, men värdet ligger på bortalaget.

Örebro har väntat halkat ner i SHL-tabellen efter att flertalet gånger denna säsongen legat top-3 och även etta, men nu tror jag det är slut på glansdagarna i Örebro. Motgången den senaste tiden tror jag kan få Örebro att tappa gnistan en aning, det är verkligen inte lika kul att spela hockey i motgång som i medgång. Dessutom tror jag möjligheterna att Örebro underskattar Oskarshamn är massiva. Örebro förlorade sina tre sista matcher innan uppehållet och tog dessutom inte en enda poäng, så känslan är nog inte så härlig i laget nu när man återigen ska spela SHL-hockey.

Oskarshamn tog en häftig seger borta mot Skellefteå inför uppehållet och kommer nog tänka tillbaka på just den matchen när man nu ska spela borta mot Örebro efter uppehållet. Jag tror att uppehållet kom mycket lägligt för Oskarshamn som nu kan börja jobba på en ny kula återigen. Man ligger fem poäng bakom Linköping som ligger på säker mark. Målsättningen i Oskarshamn är givetvis att ta ikapp det underläget och det tror jag man har bra chans att göra redan borta mot Örebro. Utvilade, motiverade och med känslan "vi har ingenting att förlora här" så tror jag Oskarshamn kan skrälla borta mot Örebro. Åtminstone tycker jag oddsen är alldeles för höga för att inte testa en peng på bortalaget här.

Match: Örebro - Oskarshamn
Spel: Oskarshamn moneyline
Odds: 3.80
Bolag: 888sport , Casumo , Unibet
Insats: Flat
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip