Dags för del två i back-to-back mötet mellan Örebro och Skellefteå, den första matchen vann Skellefteå uppe i Norrland med 2-0 efter en match med otroligt mycket utvisningar. Min tanke i denna match kommer bli under 4.5 mål till 2.19 hos Nordicbet , spelet spelas i vanlig ordning med en flatinsats på två units.

Som sagt, fredagens match var en enda stor utvisningsmatch, utvisningar åt båda håll hela tiden som ryckte sönder matchen en hel del. Det var två lag som trots väldigt mycket tid i powerplay inte skapade allt för mycket. Inte heller under spelet i fem-mot-fem tycker jag det skapades så speciellt mycket. Jag tror att vi kommer få se en liknade match under lördagen, jag tror inget att lagen kommer attackera med full fart framåt. Örebro är ett defensivt lag och Skellefteå som spelar på bortais kommer inte heller dem ta så mycket initiativ är min tanke.

Örebro och Skellefteå är på tredje och fjärde plats i serien om vi tittar på vilka lag som släpper in allra minst mål, med andra ord, två lag som vet vart man har sin defensiv. Örebro är dessutom ett av lagen i serien som släpper in allra minst mål därav sin tabellposition. Båda lagen är dessutom svaga i powerplay, Örebro är dock klart svagare än Skellefteå då man har seriens sämsta powerplay. Tittar vi dessutom in boxplaystatsen så ser vi att både Örebro och Skellefteå är bra i denna spelform.

Jag tycker att det precis som i fredagens match talar för en målsnål historia. Under 4.5 mål spelas med glädje.

Match: Örebro - Skellefteå
Spel: Under 4.5 mål
Odds: 2.19
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip