Dags för kvartsfinalen mellan Örebro och Timrå att dra igång, och här ska man nog inte räkna bort gästerna.

Örebro kliver in i slutspelet på hemmaplan och det är ett plus då man är ett erkänt starkt hemmalag, vilket också 16/26 segrar under grundserien visar.
Nu är det dock skarpt läge då det inte är någon grundserie, och man möter även ett lag som verkligen varit en positiv överraskning.

Man har en hel del skicklighet i laget då Abols, Leino, Brome och Näkyvä finns för att nämna några av spelarna, och det är spelare som kommer att skapa lägen offensivt. Man blir dock rätt klara favoriter här och det skiljer i grunden inte mycket på lagen.

Timrå kan överraska

Timrå tog en fin femteplats i grundserien vilket var klart bättre än förväntat, och mycket tack vare att man vann fyra av de fem sista matcherna.
Man har gjort det bra på hemmais under säsongen men det som gjort att man slutade högt upp i tabellen var det fina spelet på bortais då bara Växjö och Färjestad tog fler poäng, så man har visat att man även hanterar bortaspelet.

Senast klev både Rindell och Dahlén av med skador och den förstnämnda är det tyst kring. Dahlén däremot är dag för dag och enligt sportchefen räknar man med spel här, vilket skulle betyda extremt mycket.
Man har dock flera vassa offensiva pjäser i Hanzl, Pettersson, Lander och Palola, så man har ändå kvalitet för att kunna ställa till det för hemmalaget.

Örebro trivs bra på hemmais men man möter ett Timrå som visat sig behärska bortaspelet på ett utmärkt sätt, och att hemmalaget blir klara favoriter tycker jag är fel.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip