Nu ska match fem avgöras mellan Örebro och Timrå, och här har hemmalaget skaffat sig matchboll.

Örebro knep den fjärde matchen på bortais där man hade 2-4 efter två perioder. I den sista perioden tryckte Timrå på och de missade bland annat en straff, men man lyckades hålla undan, och Arntzen som hoppade in mellan stolparna gjorde en bra insats.
Med den seger i ryggen kliver man ut på hemmais här och där har man varit grymt starka under säsongen, så man kliver in som klart befogade favoriter.

I truppen finns även en fin bredd där många spelare bidrar i båda riktningar kryddat med spets i namn som Holm, Abols och Brome, och här ska man ha bra chans att spela till sig en semifinalplats.

Timrå får det tufft

Timrå gör en stark säsong och en direktplats till kvalfinalen får anses som starkt.
Nu ligger man dock illa till då man har underläge 3-1 i matcher, och även om man spelat rätt bra så har man inte räckt till.
Nu väntar även en bortamatch och visst vann man den senaste bortamatchen, men nu är det helt andra förutsättningar då en förlust betyder semester.

I truppen har man Dahlén som är uppe i sex poäng, mycket tack vare sin fina match näst senast då han noterades för fyra poäng. Utöver honom har man Hanzl, Pettersson och Lander så det finns kvalitet, men min känsla är att förlusten senast tog musten ur laget.

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365