Andra matchen mellan Oskarshamn och AIK, där gästerna har 1-0 i matcher. Ny match och nya förutsättningar här, och jag har min idé klar.

Oskarshamn förlorade senaste matchen med 5-1 efter att man kollapsat i andra perioden där AIK gjorde samtliga fem mål.
Adam Åhman som gjort succé under grundserien landade på 81.48% i räddningsprocent, och det är långt ifrån vad man kan förvänta sig. Det är dock helt andra förutsättningar i denna matchserie och pressen är större på samtliga spelare i laget.
I grundserien var man riktigt starka på hemmaplan och vann 20/26 matcher. Man gjorde 92 mål där bara AIK gjorde fler hemma.
På hemmaplan tror jag man kan utmana AIK, men jag är tveksam på om man kommer gå segrande ur matchen, men mål ska man kunna göra.

AIK var ligans bästa bortalag och vann 15/26 matcher. Man har 1-0 i matcher att gå på samtidigt som man har en extra hemmamatch om det skulle gå till fem matcher.
Garry Nunn stod för tre mål i segermatchen och presterar fortsatt för laget.
Jag håller AIK som favoriter och jag blir inte förvånad om man skulle vinna här, men då tror jag det krävs en del mål då man möter ett hemmastarkt lag.
Ska man se till målvaktsmatchen under säsongen så har Oskarshamn fördel, men efter den senaste insatsen så ser det ut som man hittat ett vinnande koncept, och det är bara att fortsätta på den vägen.

Jag tror vi får se en underhållande match där det kommer krävas en del mål för att gå segrande ur matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip