Ett stekhett Oskarshamn gästas av ett Almtuna som har det kämpigt, men som också gjort en förändring i ledarstaben, och hur ska man se på denna matchen?

Oskarshamn går som tåget i ligan och man har dragit ifrån i toppen tillsammans med AIK och lämnat flera lag bakom sig. Man står på 81 poäng, och man har vunnit 28 av 38 matcher.
Man är ligans starkaste hemmalag med enbart tre förluster på 20 matcher där man samtidigt har fina 70-38 i målskillnad.
Man har två av ligans hetaste målvakter i Rifalk och Åhman, och man känns komplett som lag.
Som spelförande lag här så bör man kunna få lägen i powerplay, en spelform man trivs bra i och ligger på andraplats av samtliga lag i tabellen.

Almtuna har det riktigt kämpigt och man kommer med fyra raka förluster, vilket gjort att man ligger näst sist i tabellen. Bortaplan här är en stor nackdel så Oskarshamn är grymt hemmastarka samtidigt som man är ligans svagaste bortalag med ynka fyra segrar på 19 försök.
Man har plockat in Nichlas Falk som tränare och kanske gör ”tränareffekten” så att man plockar segrar direkt, men där är jag tveksam.

Bästa hemmalaget mot svagaste bortalaget, där det även skiljer en del truppmässigt tror jag slutar med hemmaseger, och senast lagen möttes vann Oskarshamn borta med 0-4.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u hos FastBet eller Bethard // TT

This is the stats tab
This is the post tip