Dags för nya matcher i Hockeyallsvenskan, sex matcher väntar ikväll och det är många intressanta möten på förhand. Ett spel som känns mycket bra är överspelet mellan Oskarshamn och Björklöven. Två väldigt offensiva lag, jag tror absolut det kan bli över 5.5 mål så den spelas till 2.30 hos Coolbet med en flatinsats.

Oskarshamn fortsätter att spruta in mål framåt samt läcker som ett såll bakåt. I den senaste matchen exempelvis mot ett vanligtvis mycket starkt defensivt Leksand slutade matchen 5-4 till Oskarshamn på bortais under ordinarie tid. Oerhört imponerande att göra fem mål på Leksand. Idag möter man ett Björklöven som också är målglada, målsnittet i Björklövens matcher ligger på 5.4 mål per match. Oskarshamn är ännu värre, målsnittet i deras matcher ligger på 5.8 mål per match.

Ännu en intressant sak med detta spel är att både Oskarshamn och Björklöven är vassa i powerplay, Björklöven är det lite bättre PP-laget med 22.69%, Oskarshamns PP ligger på 19.53%. Det som gör det ännu mer intressant är att Björklöven har seriens sämsta BP med 76.38%, Oskarshamn är inte mycket bättre med sina 78.81%.

Lagen har mötts två gånger denna säsong, båda gångerna har matcherna gått över 5.5-linan och slutat med stora hemmasegrar, 6-1 till Oskarshamn och 5-1 till Björklöven.

Jag tycker möjligheterna att få se sex mål ikväll är mycket goda, spelet känns bra!

Match: Oskarshamn - Björklöven
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.30
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip