Det är dags för match mellan Oskarshamn och Brynäs, två lag som mest troligt kommer vara nere och slåss i botten av tabellen när vi ska summera denna grundsäsong mot början av våren. Otroligt nog så toppar dock Brynäs tabellen för stunden, om de gör de nr vi summerar grundsäsongen så kommer jag spara skägg till 2075. Det kommer med andra ord inte hända, så Brynäs för njuta av stunden som är nu. Min känsla är dock att Brynäs kommer toppa tabellen även efter denna omgången, jag tror man har mycket fina möjligheter att slå Oskarshamn i denna match och kommer således spela bortalaget till 2.65 hos Nordicbet .

Oskarshamn har inlett SHL mer än godkänt om man ser till hur deras trupp ser ut. Man inledde säsongen med en seger mot Timrå, men efter det har det blivit två förluster. I denna match så har man givetvis goda möjligheter att vinna, men att man ska vara klara favoriter hemma mot Brynäs det köper jag trots allt inte. Oskarshamn är inte ett bra hockeylag, det är i och för sig inte Brynäs heller, men Brynäs har en oerhört fin form och det ska inte underskattas.

Brynäs har som sagt stått för några otroliga insatser i sina senaste matcher. Gjorde en superfin match mot Djurgården där man borde ha vunnit men man förlorade mycket oturligt. Efter det har man besegrat Växjö i ett riktigt målkalas och efter det så slog man nu i den senaste omgången Skellefteå med 3-1 på hemmais. Med en sån oerhört fin form så tycker jag att man skulle kunna vara favoriter borta mot Oskarshamn, men icke sa nicke. Brynäs kommer komma till matchen med ett mycket fint självförtroende och ska ha mycket fin chans till seger här. Ska man spela något så ska man spela på bortalaget att vinna, det är min tanke.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip