Dags för match mellan Oskarshamn och Färjestad. Min tanke är att det är tillräckligt med klasskillnad här att Färjestad ska vinna med minst två puckar. Jag kommer spela Färjestad -1.5 till 2.05 hos Bethard , 10bet , FastBet eller SpeedyBet och jag tar i vanlig ordning spelet med en flatinsats.

Oskarshamn och Leksand kommer förväntat bli de två lagen som kommer spela kvalserie om några veckor. Nu är det bara frågan om vilket lag av dessa två som kommer komma sist och näst sist och det kan vara ack så viktigt. Jag tror dock inte att Oskarshamn kommer vinna några poäng i denna matchen mot Färjestad. Oskarshamn har åtta raka matcher utan seger, en förlustsvit som är allt annat än okej. Känslan är att både Leksand och Oskarshamn har tappat gnistan sedan det blev klart att båda dessa lagen ska spela kvalserien. Oskarshamn har inte haft speciellt lätt för Färjestad hittills denna säsongen. Man vann visserligen hemma med 3-2, men på bortais så har man förlorat med 5-2 och 12-0, nej jag skrev inte fel, TOLV-NOLL.

Färjestads har en fin form, i de tre av fyra senaste matcherna så har man vunnit. Visserligen föll man senast borta mot Luleå och det innebär nog mest troligt att man inte kommer lyckas ta ikapp Luleå som nu leder serien med 10 poäng inför de åtta avslutande omgångarna. Färjestad kommer ju givetvis försöka ta ikapp Luleå, men det allra viktigaste just nu för dem är att komma tvåa så man får en så fin lottning som möjligt inför slutspelet. Färjestad har med andra ord väldigt mycket att spela för och med tanke på den enorma klasskillnaden så tycker jag att man ska besegra Oskarshamn tämligen enkelt här med minst två mål.

Match: Oskarshamn - Färjestad
Spel: Färjestad -1.5
Odds: 2.05
Insats: Flat
Bolag: Bethard , 10bet , FastBet , SpeedyBet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip