Full omgång i SHL under lördagen. och jag tror mig ha hittat ett bra spel i mötet mellan Oskarshamn och Färjestad.

Oskarshamn kommer närmast från en 4-2 förlust mot Linköping, ett lag som efter en trevande inledning gjort fina matcher.
Ser man på säsongen hittills har man dock vunnit fyra av sex spelade matcher, och med tanke på att man slagit Frölunda och Växjö så har inledning varit klart godkända.

Patrik Karlkvist fortsätter att skicka in mån för klubben och han är uppe på sju mål i sina sex inledande matcher.
Även nyförvärvet Antti Soumela har inlett säsongen på bästa sätt då han gjort elva poäng, vilket är ett färre än poängligaledarna Pudas och Möller. Han har dock gjort två matcher färre, så känslan är att man hittat ett guldkorn.

Färjestad tillhör ett av de absolut bästa lagen i ligan, och det har blivit fyra segrar på de sju inledande matcherna, vilket är godkänt.
Nu senast slog man Rögle med 4-3 efter att man vänt underläge till seger i den sista perioden.


Något som oroar är dock defensiven då man i flera av matcherna släppt in alldeles för mycket mål, något som inte kommer att hålla i längden.
Framåt finns det dock massor av kvalitet i Elie, Viksten, Nygård, Åslund och Nilsson, och mot ett lag man är nivån bättre än lär man kunna skapa en hel del lägen.

Offensivt är Färjestad väldigt starka men samtidigt har man i flera matcher släppt in för mycket mål, något ett Oskarshamn med ett gäng spetsspelare bör kunna utnyttja, och känslan är att vi får se en hel del mål i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u.

This is the stats tab
This is the post tip