Martin Filanders Oskarshamn tar emot Roger Rönnbergs Frölunda, och här tror jag på bortaseger.

Oskarshamn öppnade seriespelet med segrar mot Växjö med 5-4 efter straffar och 2-1 mot Brynäs. Nu senast gick man dock på pumpen när man gästade Örebro, och siffrorna skrevs till 4-1.
Spelmässigt gjorde man sin sämsta match hittills och man förlorade bland annat skotten med klara 47-27. Nu väntar dock en ännu tuffare uppgift, och man måste upp rejält i nivå.

Inför säsongen tappade man spelare som Rosdahl, Cooper, Olofsson och Tomas Zohorna, och det var spelare som tillhörde de bästa i laget.
Visst har man försökt ersätta med spelare som Suomela, Oksanen, Smejkal och Burström, men känslan är att tappen väger tyngre.

Frölunda har blandat och gett inledningsvis och det har blivit förluster mot Malmö och Timrå, samt segrar mot Örebro och Växjö. Man har dock tagit poäng i samtliga matcher, vilket är starkt.
Nu senast i segermatchen mot Växjö gjorde man sin klart bästa match hittills, och Lasch gjorde även han sin bästa match samtidigt som Greco gjorde sitt första mål, så det fanns mycket positivt att ta med från matchen.

I truppen finns det en väldigt fin bredd samtidigt som man plockat in målvakter som Dichow och Lars Johansson samt namn som Innala och Lindbohm, så laget blir att räkna med under säsongen, och med den fina insatsen senast på näthinnan så tror jag man följer upp med en ny seger.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT
This is the stats tab
This is the post tip