Dags för match mellan Oskarshamn och HV71, en match mellan två lag som tog två riktiga knallsegrar i sin senaste omgång. För mig känns det trots allt givet att spela bortalaget HV71 som är det klart starkaste laget av dessa två. bet365 erbjuder i skrivande stund 1.90 gånger pengarna på HV71 och det känns som en mycket fint spel i mina ögon. Spelet tas med en flatinsats.

Oskarshamn kommer från en seger i sin senaste omgång borta mot Skellefteå med 5-3, en oerhört imponerande seger av Oskarshamn som nu ligger näst sist i SHL. Det är dock fem poäng upp till Linköping och jag har väldigt svårt att se hur man ska lyckas vända det. Oskarshamn och Leksand kommer hamna nedanför sträcket, det är jag väldigt säker på. Nu är det dags för Oskarshamn att ta sig an HV71 och jag tror det kommer bli en övermäktig uppgift för lilla Oskarshamn som verkligen haft svårt att behålla en stabil nivå denna säsongen.

HV71 kommer från en jätteseger i sin senaste omgång när man hemmaslaktade Färjestad med 8-4 på hemmais. Det har blivit en riktig islossning för HV71 i sina två senaste omgångar. Först seger borta mot Rögle med 4-1 och nu senast jättesegern mot Färjestad som sagt. Detta gör att formen nu återigen börjar komma tillbaka, HV71 hade en fem matchers lång förlustsvit innan de senaste två segrarna kom. Detta är givetvis oerhört viktigt för självförtroendet, men poängen är det allra viktigaste. Nu ligger HV71 bara två poäng bakom Rögle som ligger på den så viktiga sjätteplatsen för att slippa spela playin. HV71 med deras fina form och klasskillnaden ska räcka för att slå Oskarshamn borta.

Match: Oskarshamn - HV71
Spel: HV71
Odds: 1.90
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip