Riktigt het match väntar på oss under lördagskvällen. Oskarshamn tar emot Leksand med öppna armar i den 34:e omgången av SHL och denna matchen är så viktig så det finns inte. Oskarshamn på tolfte plats med 33 poäng tar sig an Leksand som ligger sist i serien och har 31 inspelade poäng. Detta är en match som båda lagen MÅSTE vinna om man ska kunna ha okej fortutsättningar för att hålla sig kvar. Matchen är därför oerhört spännande på förhand. Jag kommer att placera mina pengar på Oskarshamn till 2.45 hos Nordicbet eller Betsafe , spelet tas med en flatinsats.

BREAKING NEWS: Efter 33 omgångar ligger Oskarshamn för tillfället på säker mark, en prestation som är oerhört imponerande. I Oskarshamns senaste match så stod man för en riktig smällkaramell när man hemmaslog Frölunda med hela 5-1 och nu har man verkligen luft under vingarna. Formen den senaste tiden för Oskarshamn har varit makalöst bra med tanke på vilket lag man har att jobba med. I Oskarshamns åtta senaste matcher så har man STARKA fem segrar och nu känner man verkligen att man är med i racet om att hålla sig kvar i SHL till nästa säsong. Efter segern hemma mot Frölunda senast med 5-1 så sprutar givetvis självförtroendet i Oskarshamns spelarnas kroppar. Dessutom tror ju publiken på det här nu till 100% och vi kan nog räkna med fullsatt mot Leksand under lördagens hemmamatch. Formen hemma har också varit riktigt fin den senaste tiden, tre segrar i deras fyra senaste hemmamatcher är mycket fina papper. Dessutom tror jag Oskarshamn känner att dem är underdogs hela denna säsongen och därmed inte har någonting att förlora ens i en sån här match mot ett Leksand som verkligen har kniven mot strupen. Jag tycker att Oskarshamn till 2.45 gånger pengarna hemma mot Leksand är ett fint spel.

Leksand kommer till denna matchen med en form som är okej, men inte mer. Tre segrar i de tio senaste matcherna har det blivit om man kollar en bit tillbaka. Dessutom har endast en seger kommit under ordinarie tid och det var mot Brynäs hemma i mellandagarna. I övrigt så har man slagit Linköping och Rögle. Jag tror att Leksand känner en enorm press på sina axlar att vinna denna matchen eftersom man ligger sist i serien och möter seriens "sämsta lag". Jag tror att pressen kommer bli övermäktig för Leksand som haft väldigt svårt att vinna på bortais dessutom. Leksand har endast vunnit en match på bortais sedan den andra november förra året. Ett bortafacit som inte ens sin egen mor kan tycka om. Nej, att Leksand är små små underdogs jag inte och spelar med glädje hemmalaget till 2.45 gånger pengarna.

Match: Oskarshamn - Leksand
Spel: Oskarshamn
Odds: 2.45
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip