En match idag ska spelas i SHL då Oskarshamn och Örebro ska göra upp, och jag har hittat ett spel i matchen.

Oskarshamn åkte på en rejäl mina senast då man förlorade mot just Örebro med 7-1, och man gjorde ingen bra match.
Man fick en tung inledning på matchen då man hade 3-0 i baken redan efter 9.39 där debuterande Sudnitsin fick en mardrömsstart i kassen, och man kom aldrig riktigt in i matchen.

Man ligger tolva i tabellen vilket betyder att man är inblandade i n ottenstriden, och man har spelat ihop lika poäng poäng som nästjumbon Brynäs.
Man har dock en match mindre spelad, och det som gäller är att plocka tillräckligt med poäng för att hålla Brynäs bakom sig.

Till skillnad från senast så är det nu hemmaplan och det ser jag som en klar fördel då man plockat klart fler poäng hemma, och man har vunnit 10/23 matcher på hemmais.
Här bör man vara klart mer påkopplade från start, och då tror jag absolut man kan kriga till sig poäng från matchen.

Örebro fick en drömstart mot Oskarshamn senast och det blev tillslut en komfortabel seger.
Spelare som Abols, Kovacs och Rendulic hade en riktigt bra dag då de stod för tre poäng vardera i matchen, och det är också några av de vassaste spelarna offensivt för laget.
Formen är riktigt bra hos laget då man vunnit fem av sina sex senaste matcher, men då har man också haft fyra hemmamatcher.

Man ligger på en fjärdeplats i tabellen och man har skaffat sig ett litet grepp om den platsen då Leksand och Luleå är fem poäng efter. Man har samtidigt chansen att kliva förbi Skellefteå då man bara är två poäng bakom, så avslutningen på grundserien är högst intressant.

På hemmaplan har man varit sylvassa under säsongen då man har vunnit 19/24 matcher, något som resulterat i 54 inspelade poäng, och med det är bara Växjö starkare på hemmais.
Nu är det dock bortaplan och där har man istället varit väldigt bleka då det bara blivit nio segrar på 24 försök, så att man inte får spela hemma ser jag som en klar nackdel, och jag är inte alls säker på att man bara åker ner och tar tre poäng.

Oskarshamn trivs klart bäst på hemmais och då man ställs mot ett Örebro som inte rosat marknaden på bortaplan så tycker jag hemmalaget ska ha en vettig chans att knipa poäng i matchen, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: 1X och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip