Dags för match mellan Oskarshamn och Skellefteå. Jag tycker att oddset på Skellefteå till 2.10 är lite väl högt och kommer således spela Skellefteå till 2.10 gånger pengarna, spelet hittas hos bet365 och spelas i vanlig ordning med en flatinsats, allt över 2 gånger pengarna är fint.

Oskarshamn ligger nu där dem hör hemma, sist i serien alltså. Det är SHL:s klart svagaste lag på pappret och nu börjar det visa sig också. Oskarshamn är oerhört svaga just nu. Tre raka matcher utan poäng och det var sju omgångar sedan man senast vann en match under ordinarie tid och det är dessutom deras senaste trepoängare sedan den 21 september, det är förskräckligt dåligt. Det är mer eller mindre dessutom bara svaga lag som Oskarshamn lyckas ta poäng mot. Jag tror man kommer få det oerhört svårt även mot Skellefteå.

För Skellefteås del är det en rejäl uppryckning som gäller. Formen är nämligen makalöst svag. Det här är ett perfekt tillfälle för Skellefteå att komma tillbaka på banan igen. En seger här och man kan återigen börja bygga på någonting bra. Jag förstår att Skellefteås odds är något uppskruvat då deras form är oerhört svag. Men det ska verkligen vara klart bättre chans än 50% att Skellefteå tar alla tre poäng. Därav är alltså Skellefteå till 2.10 gånger pengarna riktigt bra.

Match: Oskarshamn - Skellefteå
Spel: Skellefteå
Odds: 2.10
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip