Dags för match mellan Oskarshamn och Växjö, där anser jag att bortalaget ska ha mycket fina möjligheter att vinna matchen under ordinarie tid och kommer således spela Växjö att vinna matchen till 2.00 gånger pengarna hos Casumo , 888sport , Unibet eller LeoVegas . Spelet tas med en flatinsats.

Oskarshamn borde snart ge upp? Det är nu TIO poäng upp till Linköping som ligger på säker mark. Det är en alldeles för tung uppgift att klara av för ett lag som Oskarshamn, möjligen att man försöker ett tag till men snart kommer man ge sig och börja förbereda sig på kvalspel. Åtminstone så borde spelarna snart inte orka kriga mer, utan mer känna att slaget är förlorat. Oskarshamn har nu fyra raka förluster efter att man återigen föll mot Malmö under torsdagen med 4-3 efter straffar på hemmais. Enda segern i den sju senaste matcherna kom mot Skellefteå när man sprattlade till och vann borta mot Skellefteå. Det är just såna segrar som Oskarshamn tar lite då och då när man får precis allt att stämma. Jag tror man kommer få det supertufft mot ett supermotiverat Växjö.

Växjö som sagt, kommer komma supermotiverade till denna matchen. Växjö spelar mer eller mindre en egen miniserie just nu mot Linköping och Brynäs om vilket lag som ska knipa den sista slutspelsplatsen. Just nu sitter Brynäs i förarsätet med 52 poäng, tätt följda av Växjö som har 50 poäng och Linköping ligger på 47. Det är alltså en måstematch för Växjö som genom en seger här skulle kunna komma upp till slutspelsplats om Brynäs skulle förlora. Det negativa för Växjös del är att man har hela fyra raka förluster och självförtroendet är nog inte det bästa. Dessutom har alla dessa förluster varit extremt klara, Växjö har målskillnaden 2-18 i sina fyra senaste matcher och det är extremt skrämmande siffror. Detta är dock världen möjlighet att återigen komma på banan. En seger mot Oskarshamn här och vindarna skulle vända totalt. Jag tror att Växjö kommer ta vara på denna chansen och vinna matchen.

Speltips Oskarshamn v Växjö:
Spel: Växjö
Odds: 2.00
Insats: Flat
Bolag: Casumo , 888sport , Unibet , LeoVegas
Spelstopp: 15.15 lördag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip