Ber om ursäkt för rek så här sent, varit lite fullt upp idag, men ett spel måste jag iallafall tipsa om. Det är överspelet mellan Oskarshamn och Vita Hästen där jag spelar över 4.5 mål till 1.81 hos Nordicbet med en flatinsats.

Oskarshamn har åkt på två raka storförluster på bortais och vill idag givetvis bryta den negativa trenden mot Vita Hästen. Först föll man med 4-0 mot Björklöven och i den senaste matchen så föll man med 4-1 mot Modo. Man har alltså släppt in väldigt mycket mål i sina två senaste matcher och haft väldigt svårt att göra mål. Jag tror dock det bara är tillfälligt att man gör lite mål. Man har visat sig väldigt offensivt skickliga hela säsongen och även i de senaste matcherna bortsett från de två senaste. Man har gjort näst mest mål i hela Hockeyallsvenskan. Anledningen till varför Oskarshamn inte ligger i toppen av Hockeyallsvenskan är dock att man släppt in ofantligt mycket mål. Man har gjort näst mest mål och dessutom släppt in näst mest mål, med andra ord ett oerhört målglatt lag. Oskarshamns målsnitt ligger på 5.75 mål per match vilket är väldigt högt.

Idag möter Oskarshamn ett Vita Hästen som också släpper in mycket mål. Vita Hästen har dock hållit ihop defensiven väldigt bra den senaste tiden. Men idag när man möter Oskarshamn så tror jag inte att det kommer fortsätta. Vita Hästen har ett väldigt bra PP samtidigt som Oskarshamn har ett rätt svagt BP. Oskarshamns PP är dessutom rätt bra, så det borde komma någon kasse i specialteams.

Oskarshamn och Vita Hästen har mötts tre gånger denna säsong. Samtliga gånger har det blivit målrikt. Första matchen slutade 2-3 till Oskarshamn på bortais, kanske inte jätte målrikt men det täcker vår lina. Senast Oskarshamn spelade på hemmais slutade det 3-3 och den senaste matchen där Vita Hästen spelade hemma slutade matchen 4-3. Som ni ser, målrikt när dessa lag möts hittills i år. Jag tror det kommer fortsätta och är väldigt nöjd med spelet. Nu är det bara att hoppas det går vägen även idag!

Match: Oskarshamn - Vita Hästen
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip