Sverige ställs mot gruppen svagaste lag Österrike under fredagen, och med premiären avklarad förväntar jag mig en klart bättre prestationen än senast.

Österrike är gruppens svagaste lag och det fick vi bevis på i premiären då man fick stryk mot Tyskland med 4-2. Visst blev det ingen storförlust, men man mötte ett lag som inte alls är i samma nivå som Sverige, och med tanke på hur matchen såg ut där man tex förlorade skotten med 44-17 så kommer man få det väldigt tufft här.

I laget har man Oskar Maier och Senna Peeters som håller en bra nivå, och den sistnämnda var inblandad i båda målen mot Tyskland.
Här möter man dock ett helt annat motstånd med en klart bättre defensiv, så man kommer få tufft att skapa lägen i matchen.

Sverige stod för en högst tveksam insats i premiären då man med nöd och näppe slog Schweiz med 3-2. I slutet av matchen fick man även spela fem minuter boxplay, men man redde ut det och gick segrande ur matchen.
Nu har man premiären avklarad och man är inne i turneringen, så insatsen här bör vara klart bättre.

Defensivt har man ett riktigt bra lag då både målvaktssidan och backsidan håller en hög nivå, något som kommer göra det svårt för Österrike att skapa lägen i matchen. Framåt är det inte lika starkt, men nu möter man gruppens svagaste lag, så seger kommer det att bli.

Österrike har inte alls samma kvalitet som Sverige och med tanke på juniorkronornas starka defensiv så ska man kunna hålla siffrorna nere för motståndarna, och jag tror Österrike kommer få svårt att hitta nätet i matchen.

Speltips: 1 under 1,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip