Nykomlingen Östersund tar emot formsvaga Västervik i måndagens enda match, och här kan en skräll ligga runt hörnet.

Östersund är nykomlingar inför säsongen och inför säsongen var man bottentippade.
Inledningen på serien har dock varit riktigt bra då man öppnade med två raka segrar, och vinsten mot AIK med 6-2 sticker helt klart ut.
Nu senast väntade en tuff bortamatch mot Västerås där det dock blev förlust med 8-4, men nu är man tillbaka på hemmais.
Just nykomlingar brukar även öppna säsongerna bra, vilket man hittills visat.

Henrik Marklund har inlett med 4+1 på sina tre matcher och där har man en formstark spelare. Det finns även namn som Karl Johansson, Anderberg och Fakt som spelade i ligan i fjol samtidigt som man fått in en del spelare. Laget är dock ett av de svagare i ligan, men som nykomlingar mot ett Västervik som inte alls imponerat så kan man studsa tillbaka på vinnarspåret.

Västervik krigade till sig en förlängningsseger mot Tingsryd med 2-1 i premiären och har sedan följt upp det med förluster mot Södertälje med 1-3 och nu senast Karlskoga med 4-0, så offensivt har man inte alls producerat.
Nu senast visade man även upp brister i boxplay då man släppte in tre av de fyra målen i spelformen, något som lade grunden till förlusten.

Man har haft en stor omsättning på spelare då man tappat en hel del namn. Ser man på nyförvärven så är det över tio nya spelare i truppen, däribland namn som Brickley, D’Aoust, Pawlenchuk, Loggins och Vela. Visst tar det tid att få ihop ett lag, men hittills har spelet sett svagt ut, och höjer man sig inte flera nivåer så bör man få det tufft.

Östersund blir rätt klara underdogs i matchen trots sin fina inledning, något jag tycker är fel då Västervik inte alls imponerat, och jag tror på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT


This is the stats tab
This is the post tip