Ottawa ska här försöka spinna vidare på segern senast mot Nashville när jumbon Anaheim kommer på besök, En uppgift som är klart lämplig.

Ottawa tog en segern senast på bortais mot Nashville med 2-3 där man visade upp ett bra spel i powerplay, och två av målen kom i spelformen. Innan dess tog man poäng mot Dallas och även det på bortais, då på slutet har man gjort några fina insatser.
Säsongen i stort har dock varit som förväntat, och man krigar på i nedre delen av tabellen.

Man tillhör inte ett av de bästa lagen i ligan men i truppen finns det namn som Giroux, Stutzle, Tkachuk, Chabot och Batherson, så en hel del kvalitet finns i truppen, och på hemmaplan ska man kunna följa upp med en seger då man nu möter ett Anaheim som inte alls imponerat.
Saknas gör Bernard-Docker, Joseph, Norris och Zub.

Anaheim har varit otroligt svaga hittills under säsongen och faktum är att man bara tagit en enda seger på ordinarie tid efter 28 spelade matcher, något som inte är acceptabelt även för ett lag av Anaheim kaliber.
Nu senast blev det även förlust med 1-6 och det innebar den sjunde förlusten på de åtta senaste matcherna.
Här gäller även bortamatch och där har man bara tagit två segrar efter 16 försök, och det med en svag målskillnad på 37-74.

Framåt är man ett av lagen som gör minst antal mål i ligan och det är givetvis något som gör det svårt att vinna matcher.
Det stora problemet ligger dock i defensiven då man släpper in över fyra mål per match i snitt, och även om man möter ett lag i den nedre delen av tabellen här så behöver man visa klart mer än man gjort hittills.
Drysdale och Lundeström saknas samtidigt som Grant är tveksam.

Anaheim har varit otroligt svaga både offensivt och defensivt hittills och nu möter man ett Ottawa som fått lite vind i seglet efter segern senast, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Forsberg (Unconfirmed) - Gibson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip