Här ska Ottawa ta sig an Arizona, och jag har min idé klar i matchen.

Ottawa kommer med riktigt svagt form då man förlorat de sex senaste matcherna. Man kommer från en 3-0 förlust mot Colorado där både Grubauer och Högberg spelade bra i kassarna.
Man ligger näst sist i conferencen och en stor anledning till det är försvarsspelet. Man har släppt in 191 mål hittills på sina 56 matcher, en alldeles för hög siffra. Hemmaplan här och det är ett plus då man spelat klart bättre hockey i Canadian Tire Centre, men man bör ändå väga för lätt här.
Truppen håller en låg nivå, och ska man lyfta fram några spelare så är det Chabot, Tkachuk och Duclair.
Skador finns på Nilsson och Ryan samtidigt som Borowiecki är tveksam inför matchen.

Arizona har sett bättre ut efter svackan man hade i slutet av januari. Näst senast slog man Montreal med 2-3 borta där man gjorde en riktigt bra insats. Senast blev det en 3-2 förlust efter förläning borta mot Toronto, och det var starkt att ta poäng i en så pass svår match.
Man krigar i allra högsta grad om slutspelsplats och motivationen ska vara högre än hos hemmalaget, även att det är en del matcher kvar av grundserien.
Truppen håller en rätt bra klass och sedan Hall kom in i truppen har han gjort 20 poäng på 24 matcher, så han har absolut höjt lagets offensiv.
Man har även spelare som Keller, Dvorak, Hjalmarsson och Ekman-Larsson i truppen, och jämför man med hemmalaget så tycker jag man har det bättre laget.
Man har skador på Kuemper och Demers, i övrigt ska man ha tillgång till samma lag som senast.

Ottawa är helt under isen för tillfället och då Arizona kommer på besök så tror jag man väger för lätt, och jag väljer att gå på bortaseger här.

Högberg (Unconfirmed) - Hill (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip