Nattens enda match i NHL bjuder Ottawa och Arizona på, och här tror jag att en skräll kan ligga på lut.

Ottawa slåss i den nedre delen av tabellen och just nu ligger man på en fjortondeplats i conferencen.
Nu senast blev det en ny förlust när gästande Chicago blev för svåra, och siffrorna skrevs till 3-6.
Innan förlusten senast hade man två raka segrar, men trots det har man sett ganska formsvaga ut, och ser man på de åtta senaste matcherna har det blivit sex förluster, bland annat mot just Arizona med 8-5.

Det finns en del vassa spelare i laget men samtidigt har man ett tungt avbräck i Batherson som gjort 34 poäng på 31 matcher. Spelare som Chabot och Brown är även tveksamma inför matchen, så det finns en del frågetecken i laget, och jag tycker att man blir alldeles för stora favoriter här.

Arizona fick se sig besegrade av Boston senast med 3-2 där man dock störde laget rejält, och det avgörande målet kom med bara 3.21 kvar att spela.
Innan dess tog man fyra raka segrar där man bland annat slog just Ottawa med 8-5, så formen är helt klart bra trots nederlaget mot tufft motstånd senast.

Precis som hos hemmalaget har man en del bra spelare i Keller, Kessel, Schmaltz och Gostisbehere för att nämna några, och jämför man lagen skiljer det inte särkilt mycket i kvalitet.
Beagle, Jaskin, Ladd, Timmins, Larsson, O’Brien och Roussel förväntas missa matchen.

Ottawa blir klara favoriter här men senast lagen möttes drog gästerna det längsta strået, och med tanke på formen hos Arizona kan man absolut ta en ny seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Forsberg (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip