Lördagskvällen bjuder på NHL-hockey i form av Ottawa och Boston, och här bör hemmalaget ha chans att skrälla.

Ottawa ligger just nu på en fjortondeplats i conferencen och säsongen har inte varit särskilt bra även om man på förhand förväntades sluta i det nedre skiktet.
Ser man på slutet så har man dock vunnit tre av sina fem senaste matcher där man slagit starkt motstånd i form av Edmonton och Carolina, och det är resultat som imponerar.

Ser man på laget så finns det en hel del bra spelare Tkachuk, Stutzle, Brown och Chabot.
Visst ser man ut att fortsatt sakna tongivande spelare i Batherson och Norris, men här möter man ett Boston med tveksamheter i truppen, och jag tycker man blir väl stora underdogs.
Utöver Batherson och Norris förväntas Pinto och Sabourin saknas.

Boston fick stryk med 0-6 senast mot Carolina där man inte alls såg lika starka ut framåt, och det är inte konstigt då man saknade både poängkungen Marchand som är avstängd samt kaptenen Bergeron som är en av lagets bästa spelare.
Ser man på slutet så har även resultaten varit svaga då man bara vunnit två av sina sju senaste matcher.

Marchand är fortsatt avstängd och kommer missa matchen samtidigt som Bergeron även han förväntas missa matchen precis som senast.
Utan dessa spelare så blir Pastrnak och Hall lite väl ensamma offensivt, och här tror jag att man kan få en del bekymmer.

Boston är det bättre laget i matchen men här blir man alldeles för stora favoriter då man har några tunga avbräck, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Murray (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip